Opava.Mijnbouw transformator voor droge energieIs de dikte van de industrie verzwakt?

  • vrijgavetijd:2022-11-26 11:27:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:407
  • Korte omschrijving:

    Opava.,Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk

Artikel inhoud

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Opava.Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is,Opava.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformator, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen,Opava.6 kV Transformer, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Pasardshik.Losse kernschroef

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?


Opava.Mijnbouw transformator voor droge energieIs de dikte van de industrie verzwakt?



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, het is zeer klein.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Welkom gesprekkenDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,Opava.Structuur van een olietransformator, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Opava.Mijnbouw transformator voor droge energieIs de dikte van de industrie verzwakt?



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

detailhandelaarlekkage van zegelolie

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Opava.Look van olie van de radiator

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Opava.Overige productinformatie
  • Jincheng.Mobiele steigersEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    Jincheng.Mobiele steigersEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • Lido di RomaHydraulische mobiele instapbrugHete markt

    Lido di RomaHydraulische mobiele instapbrugHete markt

  • Xinji.Rail guide rail type hefplatformLuid de productiehausse in

    Xinji.Rail guide rail type hefplatformLuid de productiehausse in

  • Jacksonville.Kleine extra liftenHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

    Jacksonville.Kleine extra liftenHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

  • Tallaght.6-meter hydraulisch hefplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

    Tallaght.6-meter hydraulisch hefplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • SitaNameIndustrieel hydraulisch hefplatformMarktleider

    SitaNameIndustrieel hydraulisch hefplatformMarktleider

  • RevitalisatieVolautomatisch hydraulisch hefplatformAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

    RevitalisatieVolautomatisch hydraulisch hefplatformAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

  • zeehavenHydraulische druk van de heftafelWat is het basisprestatieprobleem?

    zeehavenHydraulische druk van de heftafelWat is het basisprestatieprobleem?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!